Team 2017WijnNieuwe keuken - 2GerechtEten - 1Team - 3Eten - 3Nieuwe keuken -1Sfeer - wijnTeam - 5Restaurant

 

 

 

 

      raap

 noorzeekrab

     zee egel
 kabeljauw

   bloemkool

       everzwijn

    vijg

   goudbrasem

zure room

         koffie

Het restaurant

Recht-door-zee. Ongecompliceerd. Hedendaags. 

Met deze basisingrediënten gaat Het Land aan de Overkant recht naar de essentie van gastronomie: puur genieten. Van (h)eerlijke smaken en producten. En van een culinaire ervaring in een stijlvolle, ontspannen omgeving.
 
De filosofie van het Land aan de Overkant? We doen méér, met minder. En dat merkt u aan alles. Op het bord, aan het interieur. Zelfs aan de wijnkaart, die getuigt van een oprechte passie voor authentieke producten met karakter.
 

Patrick Wijns en Luc Roelandt