Feestdagen 2018

Feestdagen 2018

Neem een stukje Land aan de Overkant mee naar huis voor de feestdagen!

Ons meeneem menu:

Terrine van heek

karnemelk, haringkaviaar

Sint-Jacobsvruchten*

bouillon van Cevennen ui en boerenkool

Tarbot op de graat gebakken

gele biet, choronsaus, gekonfijte aardappel

of

Hazenbout “en croute”

kalfszwezerik, champignons, warmoes, rode wijnsaus

Taart

appel en citroentijm

Mignardises 

macarons en chocoladetruffels


De prijs voor het menu bedraagt 60.00/ *70.00 euro

Wij zorgen voor brood en boter én een handleiding.

Al de gerechten zijn handig verpakt.


Bestellen kan tot 21 en 28 december: info@hetlandaandeoverkant.be of 016 22 61 81

Afhalen op maandag 24 en 31 december tussen 12.00 en 15.00 uur



Website by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x