Meeneemgerechten feestdagen

Voor de Feestdagen hebben wij ook dit jaar de lekkerste meeneemgerechten.

U kan kiezen uit een drie of vier gangen menu 

of uit enkele à la carte gerechten.


MENU: 3 of 4 gangen feest!

Terrine "marbré"

 kwartel, ganzenlever en wilde champignons, briochebrood

 of

Velouté van bloemkool, rivierkreeftjes en fijne groenten

***

St.-Jakobsvrucht in de schelp gegaard, pompoenboter*

***

Tarbot op de graat gebakken, kreeftenboter, gekonfijte aardappel

of

Mechelse koekoek :de borst gegaard in vin jaune, de bouten in pot au feu.  

(supl. geraspte truffel 10 euro)

***

Soufflé van chocolade

De prijs voor het menu bedraagt 65 / 75* euro


A LA CARTE: kies zelf 1, 2 of 3 gerechten


* Oesters "Gillardeau", vinaigrette van Jerez-azijn en sjalot: 2.50 euro per stuk


*  Kreeft à la nage:  halve kreeft: 25 euro / hele kreeft: 40 euro


* Beef Wellington: filet pure, duxelles van champignons, spinazie, " en croute"

  vanaf 4 personen, 28 euro per persoon


Wij zorgen voor brood én een handige handleiding.

Al de gerechten zijn handig verpakt

Bestellen kan tot 21 en 28 december: info@hetlandaandeoverkent.be of 016 22 61 81

Afhalen op dinsdag 24 en 31 december tussen 12.00 en 15.00 uur






Website by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x