A LA CARTE
    Ons restaurant bestaat ondertussen 26 jaar.
Veel gerechten zijn ons bijgebleven, wij serveren er enkele "à la carte".
Wij hebben sinds kort beslist om meer à la carte te werken, hieronder staan deze opgelijst. De keuze komt er na een lang denkproces rekening houdende met de veranderende dynamieken in de gastronomie en in ons personeelsbestand.
A LA CARTE
HAPJE
| Garnaalkroketjes | € 11,00 | 
|---|---|
van tante Jeanne (3 stuks)  | 
                                                        
VOORGERECHT
| CARPACCIO VAN LANGOUSTINE | € 34,00 | 
|---|---|
citrus & radijs  | 
                                                        |
| CAPPELLETTI | € 28,00 | 
gevuld met parmezaan en knolselder  | 
                                                        |
| RUNDSTARTAAR | € 30,00 | 
à la minute gesneden gepekelde groenten & kruidensla  | 
                                                        |
| MOULES FRITES | € 29,00 | 
Millefeuille van aardappel, mossel & dille  | 
                                                        
HOOFDGERECHT
| TARBOT | € 64,00 | 
|---|---|
op de graat gegaard, bearnaise & noordzeekrab  | 
                                                        |
| GOUDBRASEM | € 49,00 | 
in zoutkorst, koolrabi & kruidenolie (per 2 pers)  | 
                                                        |
| PIEPKUIKEN | € 45,00 | 
op de karkas gebakken wortel & rozemarijn  | 
                                                        |
| ENTRECOTE RUND | € 52,00 | 
bordelaise & cevenne-ui  | 
                                                        |
| RISOTTO | € 38,00 | 
duo van girolles en herfsttruffel  | 
                                                        
DESSERT / KAAS
| SABAYON | € 14,00 | 
|---|---|
| DAME BLANCHE | € 15,00 | 
| YUZU | € 15,00 | 
appel en kastanje  | 
                                                        |
| KAASBORD | € 17,00 | 
chutney  |