à la carte

Ons restaurant bestaat dit jaar 20 jaar.

Daarom serveren we drie van onze meest representatieve hoofdgerechten "à la carte".

U kan starten met twee kleine voorgerechten en eindigen met een dessert.


 VOORAF

carpaccio van LANGOUSTINE, olijfolie, limoen, krokant van langoustine

HOEVE EI op lage t°, aardappel, botermelk, kaviaar "Heritage", Imperial Heritage ( supl. 10.00 euro)

tartaar van KREEFT, aubergine

marbré van GANZENLEVER en Mechelse koekoek, toast van brioche


DAARNA

TARBOT, béarnaise, allemaal groenten / 51.00

GOUDBRASEM, gegaard in een korst van zeezout / 44.00

pithiviers met ZWEZERIK, gekonfijte eendenbout en warmoes / Bordelaise saus / 46.00


TOT SLOT

DESSERT / KAAS  
10.00/ 15.00

aan tafel voorgesteld

Wij serveren de à la carte gerechten elke dag.

Op zaterdagavond, de drukste dag van de week,  serveren we deze gerechten enkel als u ze op voorhand besteld.

Website by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x