A LA CARTE
Ons restaurant bestaat ondertussen 25 jaar.
Veel gerechten zijn ons bijgebleven, wij serveren er enkele "à la carte".
Wij hebben sinds kort beslist om meer à la carte te werken, hieronder staan deze opgelijst. De keuze komt er na een lang denkproces rekening houdende met de veranderende dynamieken in de gastronomie en in ons personeelsbestand.
A LA CARTE
HAPJE
Garnaalkroketjes | € 11,00 |
---|---|
van tante Jeanne (3 stuks) |
VOORGERECHT
Carpaccio van LANGOUSTINE | € 34,00 |
---|---|
citrus & radijs |
|
FAGOTTINI | € 28,00 |
gevuld met tomaat & zwarte olijf sauce vierge |
|
RUNDSTARTAAR | € 30,00 |
à la minute gesneden gepekelde groenten & kruidensla |
|
MOULES FRITES | € 29,00 |
Millefeuille van aardappel, mossel & dille |
HOOFDGERECHT
TARBOT | € 64,00 |
---|---|
op de graat gegaard, bearnaise & noordzeekrab |
|
GOUDBRASEM | € 49,00 |
in zoutkorst, koolrabi & kruidenolie (per 2 pers) |
|
PIEPKUIKEN | € 45,00 |
op de karkas gebakken wortel & rozemarijn |
|
ENTRECOTE RUND | € 52,00 |
bordelaise & cevenne-ui |
|
RISOTTO | € 35,00 |
parmezaancrumble & bieslook |
DESSERT / KAAS
SABAYON | € 14,00 |
---|---|
DAME BLANCHE | € 15,00 |
CHAUD FROID | € 14,00 |
KAASBORD | € 17,00 |
chutney |