à la carte

Ons restaurant bestaat dit jaar 20 jaar.

Daarom serveren we drie van onze meest representatieve hoofdgerechten "à la carte".

U kan starten met twee kleine voorgerechten en eindigen met een dessert.


 VOORAF

BAARS, amandel, "Royal Belgian Caviar"

LANGOUSTINE, bouillon van dashi en langoustine, raapjes en bloemkool

tartaar van KREEFT, aubergine

kies twee voorgerechten / 36.00 voor twee gerechten


DAARNA

TARBOT, béarnaise, allemaal groenten / 51.00

GOUDBRASEM, gegaard in een korst van zeezout / 44.00

LAM, uit Lozère, groene groenten, zure room / 46.00


TOT SLOT

DESSERT / KAAS  
10.00/ 15.00

aan tafel voorgesteld

Wij serveren de à la carte gerechten elke dag.

Op zaterdagavond, de drukste dag van de week,  serveren we deze gerechten enkel als u ze op voorhand besteld.

Website by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x