à la carte

à la carte

Ons restaurant bestaat dit jaar 20 jaar.

Daarom serveren we drie van onze meest representatieve hoofdgerechten "à la carte".

U kan starten met twee kleine voorgerechten en eindigen met een dessert.


 VOORAF

OMBERVIS, Oost-Indische kers, mosselpoeder

pappardelle van KOOLRABI, zee egel boter

ST.-JAKOBSVRUCHT, boerenkool, Cevennen ui

kies 2 voorgerechten / 36.00 voor 2 gerechten


DAARNA

KREEFT, aardappel, zilte groenten / 60.00

GOUDBRASEM, gegaard in een korst van zeezout / 44.00

KALFSZWEZERIK " en croute", hazenbout, champignons, rode wijnsaus / 46.00


TOT SLOT

DESSERT / KAAS  
10.00/ 15.00

aan tafel voorgesteld

Wij serveren de à la carte gerechten elke dag.

Op zaterdagavond, de drukste dag van de week,  serveren we deze gerechten enkel als u ze op voorhand besteld.

Website by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x