Menu

Menu

Ons menu geeft een mooi voorbeeld van de stijl waarin we koken: kleine gerechten die mekaar opvolgen. Verschillende smaken die we willen laten proeven.

Wij serveren een vijfgangen basismenu dat u vrij kan uitbreiden met één, twee of drie gerechten.

OESTER"GILLARDEAU N°3"
koolrabi, witte wijn

BLOEMKOOL
kokkelbouillon, groene kruiden

ZEEDUIVEL*
jonge prei, bergamot

BUIKSPEK*
gerookte zuurkool, haringkaviaar

ONGLET
rode ui, rode kool 

KAAS*
van bij Fried

ANANAS
zuurdesemtaart, zure room

BLOEDAPPELSIEN
appelwortel, granola

 

Menu  68.00
Extra gerecht*  10.00
Kaas i.p.v.
eerste dessert   
 5.00

 

Dit menu wordt enkel s'avonds geserveerd. s'Middags serveren wij het Lunchmenu in twee, drie of vier gangen.

Bij elk gerecht kan u kiezen voor een glas wijn waarvan wij vinden dat hij lekker past bij de gerechten. Wijn per glas wordt geserveerd in 5 of 8 cl. Klassiek of Gedurfd! Wijnen per glas aan 5.00 en 7.00 euro.

Afhankelijk van het marktaanbod veranderen wij soms een gerecht.

Tafels vanaf vijf personen vragen wij te kiezen voor het menu.

Indien u allergisch zou reageren op één van de gebruikte ingrediënten, verwittig ons dan tijdig zodat wij het menu kunnen aanpassen.

De prijzen zijn dienst en btw inbegrepen. 12% op de maaltijden en 21% op al de dranken.

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x